fbpx

Comenzile plasate in perioada 15.09-24.09.2023 vor fi expediate incepand cu data de 25.09.2023.

Caută
0,00 lei
0
Subtotal: 0,00 lei
Nu ai niciun produs în coș.

Ulei Caprilic

Uleiul Caprilic sau uleiul de cocos fractionat, se prezinta sub forma de lichid incolor, aproape inodor, fluid la temperatura camerei si cu o vascozitate redusa. Se absoarbe rapid in piele, este un emolient non-gras, cu o textura usoara, penetrant si foarte stabil.

Pentru ca este foarte versatil, are o multime de proprietati benefice asupra pielii: nu astupa porii, este foarte placut pe piele, lasa un aspect satinat pielii, suporta incalzirea, este foarte stabil oxidativ, se emulsifica usor si imbunatateste penetrarea substantelor active in piele. Poate fi inclus in multe preparate cosmetice fiind potrivit si pentru un ten mixt si pentru unul gras.

Preț:

12,96 lei108,91 lei

Selectează cantitatea dorită și adaugă în coș

Distribuie

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Ulei Caprilic

Uleiul Caprilic poate fi folosit ca atare direct pe piele sau ca ingredient in diferite preparate cosmetice: emulsii, lotiuni, creme, seruri, balsamuri pentru ten si corp, produse after-sun, fond de ten, BB cream, CC cream, produse de ingrijire a buzelor, a parului, seruri pentru par, balsamuri si creme capilare.

CAS: 73398-61-5

INCI (Ingrediente): caprylic/capric triglycerides

Beneficii: Nu astupa porii, este foarte placut pe piele, lasa un aspect satinat pielii, suporta incalzirea, este foarte stabil oxidativ, se emulsifica usor si imbunatateste penetrarea substantelor active in piele.

Mod de utilizare: Ingredient cosmetic. Se poate utiliza ca atare sau in compozitii cosmetice.

Aplicatii: Acest ulei caprilic se poate folosi in: emulsii, lotiuni, creme, seruri, balsamuri pentru ten si corp, produse after-sun, fond de ten, BB cream, CC cream, produse de ingrijire a buzelor, a parului, seruri pentru par, balsamuri si creme capilare.

Testare pe animale: Nu este testat pe animale.

Vegan: Nu contine componente derivate din animale.

GMO: Nu este obtinut din organisme modificate genetic.

Atentionari: Doar pentru uz cosmetic. A nu se lasa la indemana copiilor.

Pastrare: A se pastra la loc uscat si racoros ferit de lumina directa a soarelui.

*Toate fotografiile produselor prezentate au caracter informativ, pot sa difere de produsul vandut.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ulei Caprilic”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Din aceeasi categorie