fbpx

Comenzile plasate in perioada 15.09-24.09.2023 vor fi expediate incepand cu data de 25.09.2023.

Caută
0,00 lei
0
Subtotal: 0,00 lei
Nu ai niciun produs în coș.

Ulei de Jojoba

Uleiul de Jojoba se obtine prin presarea la rece a semintelor si are ca zona de provenienta Mexicul. Are un continut bogat de acizi grasi (acid gadoleic, erucic, nervonic) si polifenoli.

Uleiul de Jojoba are o multime de proprietati benefice asupra organismului si asupra pielii. Este protector al filmului hidrolipidic al pielii, hidratant pentru pielea uscata, emolient, nutritiv, mentine elasticitatea pielii, catifeleaza, este echilibrant al secretiei de sebum si favorizeaza patrunderea principiilor active in piele.

Preț:

25,64 lei168,95 lei

Selectează cantitatea dorită și adaugă în coș

Distribuie

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Ulei de Jojoba

Este potrivit pentru toate tipurile de piele, par sau unghii. Acest ulei de jojoba ajuta la ingrijirea tenului gras, mixt, normal sau uscat, a pielii sensibile, fragile, deshidratate, a pielii din zona ochilor, a pielii afectata de eczeme, psoriazis, iritatii, dermatite, atenuarea ridurilor si hranirea si infrumusetarea scalpului si a firelor de par.

In cosmetica, uleiul de jojoba poate fi folosit ca atare, direct pe piele sau par, sau ca ingredient in prepararea unor cosmetice, cum ar fi: creme, lotiuni, seruri, lapte si unt de corp, masti, creme sau balsamuri pentru par. Combinat cu alte uleiuri vegetale sau esentiale poate fi folosit pentru masaj facial sau corporal. De asemenea mai poate fi folosit ca baza pentru parfumuri uleioase.

INCI (Ingrediente): Simmondsia chinensis seed oil

Beneficii: Hidratant pentru pielea uscata, emolient, nutritiv, mentine elasticitatea pielii, catifeleaza, este echilibrant al secretiei de sebum si favorizeaza patrunderea principiilor active in piele.

Mod de utilizare: Ulei cosmetic. Se poate folosi ca atare direct pe piele sau ca ingredient in preparate cosmetice.

Aplicatii: Creme, lotiuni, seruri, lapte si unt de corp, masti, creme sau balsamuri pentru par.

Testare pe animale: Nu este testat pe animale.

Vegan: Nu contine componente derivate din animale.

GMO: Nu este obținut din organisme modificate genetic.

Atentionari: Doar pentru uz cosmetic. A nu se lăsa la indemana copiilor.

Pastrare: A se pastra la loc uscat si racoros ferit de lumina directa a soarelui.

*Toate fotografiile produselor prezentate au caracter informativ, pot sa difere de produsul vandut.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ulei de Jojoba”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Din aceeasi categorie