fbpx

Comenzile plasate in perioada 15.09-24.09.2023 vor fi expediate incepand cu data de 25.09.2023.

Caută
0,00 lei
0
Subtotal: 0,00 lei
Nu ai niciun produs în coș.

Cetyl Alcohol

Cetyl Alcohol este un ingredient gras, de origine vegetala, folosit in produse cosmetice pentru stabilizarea emulsiilor. Acesta se prezinta sub forma de fulgi sau pastille albe cu un miros neutru.

Acest ingredient are un efect de protectie, formand un strat protector pe piele si impiedicand deshidratarea acesteia. Un alt efect benefic pe care il are este acela de a inmuia si a netezii pielea, conferind si o textura fina emulsiilor in care este adaugat.

Cetyl alcohol se poate incorpora in produse pentru orice tip de ten, in unturi de corp sau emulsii pentru par.

Preț:

7,55 lei62,40 lei

Selectează cantitatea dorită și adaugă în coș

Distribuie

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Cetyl Alcohol

Alte denumiri: Emulsifiant Stabila, Emulsifiant Alcool Cetylique

CAS: 36653-82-4

INCI (Ingrediente): Cetyl alcohol

Beneficii: Efect de protectie, de inmuiere si netezire a pielii.

Mod de utilizare: Ingredient cosmetic. Dozaj recomandat intre 0.5 si 6% in functie de produs. Se adauga in faza uleioasa.

Aplicatii: In produse pentru orice tip de ten, in unturi de corp sau emulsii pentru par.

Testare pe animale: Nu este testat pe animale.

Vegan: Nu contine componente derivate din animale.

GMO: Nu este obtinut din organisme modificate genetic.

Atentionari: Doar pentru uz cosmetic. A nu se lasa la indemana copiilor.

Pastrare: A se pastra la loc uscat si racoros ferit de lumina directa a soarelui.

*Toate fotografiile produselor prezentate au caracter informativ, pot sa difere de produsul vandut.

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cetyl Alcohol”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Din aceeasi categorie