fbpx

Comenzile plasate in perioada 15.09-24.09.2023 vor fi expediate incepand cu data de 25.09.2023.

Caută
0,00 lei
0
Subtotal: 0,00 lei
Nu ai niciun produs în coș.

Ulei esential de Portocala dulce

Uleiul esential de portocala dulce se prezinta sub forma de lichid de culoare galben-portocaliu. Se obtine prin presare la rece din coaja fructului si are o aroma citrica, dulce. 

Are o multime de proprietati benefice asupra organismului si asupra pielii: este relaxant, favorizeaza somnul, tonic cutanat, detensionant, antiseptic.

Preț:

9,38 lei

Selectează cantitatea dorită și adaugă în coș

Distribuie

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Ulei esential de Portocala dulce

Acest ulei esential de portocala dulce nu se foloseste ca atare, direct pe piele, ci doar ca ingredient in anumite produse cosmetice: creme, sapunuri, geluri de dus, cleansere, uleiuri de masaj, balsam de buze, paste de dinti, uleiuri si saruri de baie, parfumuri.

INCI (Ingrediente): Citrus aurantium dulcis peel oil

Beneficii: Este relaxant, favorizeaza somnul, tonic cutanat, detensionant, antiseptic.

Mod de utilizare: Ulei esential. Nu se foloseste ca atare direct pe piele, doar ca ingredient in preparate cosmetice.

Aplicatii: Creme, sapunuri, geluri de dus, cleansere, uleiuri de masaj, balsam de buze, paste de dinti, uleiuri si saruri de baie, parfumuri.

Testare pe animale: Nu este testat pe animale.

Vegan: Nu contine componente derivate din animale.

GMO: Nu este obtinut din organisme modificate genetic.

Atentionari: Doar pentru uz cosmetic. A nu se lasa la indemana copiilor.

Pastrare: A se pastra la loc uscat si racoros ferit de lumina directa a soarelui.

*Toate fotografiile produselor prezentate au caracter informativ, pot sa difere de produsul vandut.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ulei esential de Portocala dulce”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Din aceeasi categorie