fbpx

Comenzile plasate in perioada 15.09-24.09.2023 vor fi expediate incepand cu data de 25.09.2023.

Caută
0,00 lei
0
Subtotal: 0,00 lei
Nu ai niciun produs în coș.

Ulei esential de Lavanda

Uleiul esential de lavanda se prezinta sub forma unui lichid clar, usor galbui si cu o vascozitate redusa. Acest ulei se obtine prin distilarea cu aburi a varfurilor inflorite si are un miros caracteristic floral, aromatic si proaspat.

Uleiul de lavanda are o multime de proprietati benefice asupra oeganismului si asupra pielii. Este regenerator celular, cicatrizant, reparator cutanat, calmant, antiseptic, antispasmodic, sedativ, linistitor, armonizant, echilibrant al sistemului nervos, decontractant muscular, linisteste pielea ranita, inrosita, arsa de soare sau intepata de insecte.

Preț:

9,17 lei

Selectează cantitatea dorită și adaugă în coș

Distribuie

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Ulei esential de Lavanda

Ajuta de asemenea la regenerarea pielii afectate de alergii, infectii, eczeme, urticarii, psoriazis, acnee, la alinarea tensiunii, depresiei, in stari de panica, isterie, anxietate, iritabilitate, insomnie, dureri cervicale, umeri intepeniti, dureri de cap, migrene, spasme, crampe, dureri musculare si reumatice, atenuarea cicatricilor in urma lezarii pielii, calmarea pielii dupa arsuri usoare si arsuri solare.

Este un produs ce nu se foloseste ca atare pe piele, doar ca ingredient in prepararea de produse cosmetice, parfumuri si produse pentru aromaterapie. Ca si ingredient cosmetic se poate folosi in: lotiuni si lapte de corp, creme, unturi de corp, masti, balsamuri, sampoane, sapunuri. De asemenea, mai poate fi folosit la prepararea de saculeti cu plante aromatice uscate, potpourri naturale si perne medicinale.

CAS: 8000-28-0

INCI (Ingrediente): Lavandula angustifolia oil

Beneficii: Este regenerator celular, cicatrizant, reparator cutanat, calmant, antiseptic, antispasmodic, sedativ, linistitor, armonizant.

Mod de utilizare: Ulei cosmetic. Nu se foloseste ca atare direct pe piele, doar ca ingredient in preparate cosmetice.

Aplicații: Acest ulei esential de lavanda se poate folosi in: lotiuni si lapte de corp, creme anhidre, emulsifiante, unturi de corp, masti, balsamuri, sampoane, sapunuri.

Testare pe animale: Nu este testat pe animale.

Vegan: Nu conține componente derivate din animale.

GMO: Nu este obținut din organisme modificate genetic.

Atenționări: Doar pentru uz cosmetic. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Păstrare: A se păstra la loc uscat și răcoros ferit de lumina directă a soarelui.

 

*Toate fotografiile produselor prezentate au caracter informativ, pot să difere de produsul vândut.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ulei esential de Lavanda”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Din aceeasi categorie